Prøv noget nyt med e cigaret fra Ezee!

Vi kender alle historierne om rygestop fra både venner og familie. Det er altid svært, for ikke at nævne dyrt, hvis man gerne vil prøve at stoppe med at ryge, og langt størstedelen af tiden stopper man rent faktisk ikke med at ryge, men tager i stedet en længere pause fra det. Men hvad nu, hvis du rent faktisk gerne vil stoppe med at ryge og ikke bare have en pause fra de usunde cigaretter? Det er her, hvor mange er begyndt at bruge en ny teknologisk innovation, der kan hjælpe – nemlig en e cigaret! De nye e smøger er blevet ekstremt populære til det punkt, hvor de nærmest har startet en ny industri, fordi de kan lade dig beholde mange af de ting, som du elsker ved at ryge. Derimod er der meget færre sundhedsmæssige problemer, og du kan endda spare penge ved dette.

Hvad end du skal have en af de traditionelle e cigaretter eller en engangs e cigaret, så virker de alle sammen på samme måde, og det er faktisk ikke engang særligt svært at forstå. I en e cigaret hælder man en væske, som man kalder en e væske, ned i en beholder, og dette er en af de centrale forskelle mellem en e smøg og en traditionel smøg. Denne væske har ofte en smag anderledes end den traditionelle smag af tobak. Denne bliver så opvarmet igennem nogle tråde, der bliver meget varme, idet de bliver varmet op med et batteri. Der findes mange forskellige tråde, som har forskellige modstande, hvilket påvirker mængden af varme udledt. Dette er dog sjældent det, som begyndende ”dampere” arbejder i. I stedet er det vigtigt at få prøvet de forskellige muligheder af og finde ud af præcis, hvilken e cigaret passer til dig.

Hvad kan du opleve med en engangs e cigaret?

Ezee-e.dk finder du en af landets førende forhandlere af engangs e cigaretter, hvor der sættes fokus på kvalitet og tilfredshed hos kunden. Hos Ezee kan det tydeligt ses, at uanset hvilke præferencer, som du har, så skal der nok være en elektronisk cigaret til dig, uanset om du vil være eventyrlysten eller ej. Det er muligt at købe e cigaretter, der både er med batterier eller som kan genoplades, alt efter hvad du helst vil have, og hvad der passer dig bedst. Du kan også købe filtre, som ikke har nogen nikotin i, hvis du skulle være længere i processen med rygestoppet. Derudover kan du også få en række forskellige smage – både æble, energidrik og meget andet. På denne måde skal du ikke længere nøjes med smagen af tobak, men du kan derimod udvide dine horisonter og prøve noget nyt og lidt mere spændende!

Et af butikkens mest populære produkter er deres e cigaret startpakke, som er udviklet til dig, der gerne vil have muligheden for let og bekvemt at starte med at ryge e smøger. Med en sådan startpakke slipper du for at skulle sætte dig meget ind i denne verden af damp, før du overhovedet ved, om det er noget for dig. I denne pakke får du dit batteri, som også er holderen du bruger. Denne bliver da forbundet til ét af de fem filtre du får med, hvoraf hvert af disse filtre svarer til cirka 35 cigaretter. Samtidig får du også en USB lader med, så du nemt og bekvemt kan lade batteriet op, og dermed kun skal i gang med at skifte filter. Dette er den perfekte løsning til dig, som gerne vil have et succesfuldt rygestop uden at skulle arbejde vildt hårdt for det.