Materiale hejs letter arbejdet

Når man enten som privatperson eller som firma har sat stillads op i forbindelse med renovering af huset, kan det være en god idé også at få fat i en materiale hejs. Et stillads kan bruges til mange typer af byggeprojekter, men ofte vil det være fordi man har brug for at komme op i højden. Det betyder at man sandsynligvis også har brug for at få transporteret materialer op og ned fra stilladset. Dette gøres nemt med en materiale hejs. Hvis du bor i nærheden af Århus eller Ålborg, findes der flere steder, hvor du kan få fat i en hejs.

Hejse til stilladser

Der findes forskellige måder at få materialer op og ned fra et stillads. I mange år var der ikke noget decideret system til det, der blev det bare gjort manuelt. Det er dog ikke særlig sikkert for de personer, der arbejder på stilladset og her kommer hejsen ind i billedet. Der findes forskellige typer af hejse, som kan transportere enten materialer eller personer. Hvis du leder efter en Materiale hejs i Århus og Ålborg, skal du klikke på linket.

Når du skal finde den rigtige hejs, skal du vide hvilket stillads du skal have. Disse to ting skal nemlig kunne fungere sammen. Du skal også vide hvor mange kilo, der skal transporteres op og ned via hejsen. Hvis det blot er et lille byggeprojekt, hvor der ikke skal transporteres tunge ting, kan man nøjes med en hejs, der kan transportere nogle få kilo. Man kan også få hejse i den helt anden ende, som kan hejse meget tunge ting og mennesker. Det kunne f.eks. være en hejs der kan bære 200 kg, 500 kg eller 1500 kr.

Typer af stilladser

Det er vigtigt at vælg den rigtige hejs. Det er dog også vigtigt at vælge det rigtige stillads. De kommer i mange forskellige størrelser og udformninger. Du kan f.eks. få facadestilladser, der er en af de mest almindelige og brugte typer. Du har nok allerede set denne type i gadebilledet. Denne type stillads er meget fleksibelt og kan tilpasses den enkelte facade. Ofte vil man bruge denne type stillads, når der skal lægges nyt tag, i forbindelse med malerarbejde og når der arbejdes på vinduerne.

Der findes også en lidt mere robust type stillads – murerstilladset. Disse anvendes til større byggeprojekter, ofte i form af renoveringsprojekter. Denne type bruges til projekter, hvor stilladset skal kunne holde til meget. Konstruktionen er stærk, hvilket betyder at der kan være mange mennesker og materialer på stilladset på samme tid. Det kan være meget nødvendigt med hejseudstyr til begge typer af stilladser. Du kan finde de forskellige typer af stilladser flere steder i nærheden af Århus og Ålborg.