Køb dine næste plakater og malerier hos Galleri Mynewart.dk

Mangler du flot kunst til hjemmet? I så fald kan du besøge Galleri Mynewart.dk, der har et stort udvalg af abstrakte malerier og grafiske plakater til salg.

 

Iværksætter-parret, Julie og Malthe fra det sydlige Jylland, etablerede i 2016 galleriet Mynewart.dk, der har til huse i Sønderborg. Galleri Mynewart.dk er en konkurrent til de almindelige danske gallerier og deres forholdsvis høje priser.

 

Salg af abstrakte og moderne kunst

 

Abstrakt kunst er lig med moderne kunst. Galleriet forsøger at have fingeren på pulsen i forhold til hvad der er ønsket af de danske kunder, og for tiden er det især de abstrakte malerier, der er efterspurgte. Dette er også klart afspejlet af udvalget på Galleri Mynewart.dk’s hjemmeside, hvor det abstrakte motiv går igen rigtig mange gange.

 

Den type kunst, der er in i dag er abstrakte malerier. Abstrakte malerier er per definition moderne kunst, og der er en enorm efterspørgsel på denne type kunst. Førhen indrettede vi vores boliger med fortrinsvis malerier af naturen og portrætter af slægtninge og os selv. Malerierne var dengang med til at skildre vores historier. Sådan er det ikke længere. I dag er malerier noget, der giver liv i hjemmet. Noget, der er behageligt at kigge på. Noget der gør, at vores hjem ikke ligner alle de andres. Derfor er moderne malerier – abstrakte malerier – blevet uhyre populære igennem de seneste årtier. Abstrakte malerier er malerier, der som sådan ikke forestiller noget. Men det ”rodede” look som de ofte består af skaber en fantastisk synergieffekt med de ellers så strømlinede og moderniserede boliger vi flytter ind i.

 

Hvis abstrakt kunst er det som du skal ud og købe, kan du med fordel tage et kig på det store udvalg på Galleri Mynewart.dk. Her finder du et udvalg af abstrakte malerier, der næsten med sikkerhed vil matche din efterspørgsel. Dette er i hvert fald galleriets klare intentioner – de arbejder konstant på at have et udvalg, der matcher lige netop det, der efterspørges af de danske kunder.

 

Køber du kunst hos Galleri Mynewart.dk kan du være sikker på, at får et godt og solidt stykke håndværk. Alle malerier er håndmalede oliemalerier, og menneskerne bag penslerne er talentfulde kunstnere, der har mange års erfaring fra egne gallerier.

 

Plakater med citater er populære i de danske hjem

 

Kunst er ikke blot malerier ifølge Galleri Mynewart.dk. Her mener man også, at plakater kan sidestilles med kunst. Galleriet har

 

Det store udvalg af plakater rummer blandt andet fotokunst, plakater med diverse citater samt et stort udvalg grafiske plakater. Alle de flotte og moderne plakater er udarbejdet af dygtige grafiske designere fra ind- og udland. De har alle mange års erfaring fra deres fag, og de har udarbejdet et virkelig flot stykke grafisk kunst. Alle plakaterne er udarbejdet således, at de passer til det moderne hjem i Danmark anno 2017.

 

Plakater er meget moderne i dag – og de kan købes mange forskellige steder. Derfor kæmper de forskellige sider om at skille sig ud. Galleri Mynewart.dk har valgt især at skille sig ud hvad angår de såkaldte gruppe-plakater. Dette er plakater, der består af mere end én plakat. Det kan eksempelvis være fire plakater, der tilsammen danner et flot naturbillede, et fuldendt citat eller et grafisk motiv. De fleste af os hænger nemlig i forvejen flere plakater op i forlængelse af hinanden, og ved at introducere gruppe-plakater har Galleri Mynewart.dk gjort det lettere at udvælge hvilke motiver, der skal indgå.

Hvis man ønsker rammer til sine plakater skal man ikke lede længe. Galleriet har et samarbejde med et dansk firma, hvilket gør det muligt at købe danskproducerede kvalitets rammer i et væld af farver og materialer. Rammerne kommer i samme mål som plakaterne – nemlig 30×40 og 50×70 cm. Ligesom rammerne bliver plakater også trykt i Danmark, og på papir af rigtig høj kvalitet.

 

Leder du efter moderne kunst til hjemmet, uanset om dette måtte være en flot plakat eller et abstrakt maleri, kan du med fordel slå et smut forbi Galleri Mynewart.dk. Det store udvalg af kunst kan opfylde de flestes ønsker.