40 cm store smukke hvide husnummer

Dette smukke hvide husnummer vil pryde enhver husmur. Husnummeret er i en flot hvid farve, der kan passe ind overalt. Det vil ikke blot være et nummer på din mur men en dekoration i sig selv. Facaden på dit hus er det første man ser, når man kommer på besøg. Når man kommer på besøg, ser man huset som helhed. Det smukke hvide husnummer indgår i førstehåndsindtrykket af huset. Derfor kan man ligeså godt gøre noget ud af designet af sit husnummer. Det er samtidig også vigtigt for både postbud og gæster at have et synligt husnummer.

Det smukke hvide husnummer er fremstillet i PVC. PVC er et stærkt og holdbart materiale. Det er sikret mod det danske vejr i mange år frem. Med det smukke hvide husnummer er du sikret et holdbart og flot husnummer, der ikke skal skiftes ud foreløbig. Husnummeret sidder fast på muren, så det ser ud som om, at det nærmest svæver. Der er et lille mellemrum mellem mur og husnummer. Det smukke hvide husnummer er af meget eksklusivt og stilrent design. Det vil være smukt at se på og funktionelt. Det er funktionelt fordi man nemt kan se husnummeret – også på lang afstand. Det smukke hvide husnummer er lavet af 5 mm PVC, måler 40 cm i højden og 17 cm i bredden. Det skiller sig ud fra den almindelige sorte eller sølvfarvede husnumre. Det smukke hvide husnummer er let at montere på muren.

 

40 cm højt husnummer i hvidt til nem ophængning

Husnummer hvidt er et flot husnummer til husmuren. Designet er stilrent og tidløst. Husnummer hvidt er fremstillet af PVC. Materialet kan tåle at være udenfor både om sommeren og vinteren. Det er meget langtidsholdbart. Husnummer hvidt er iøjnefaldende, når det hænger på husmuren. Det er let at få øje på. Det er specielt meget vigtigt, når man køber et husnummer, at det er let at få øje på for alle. Det gælder både når postbuddet skal forbi med posten eller når du får gæster. Men det kan også være, at du får brug for en ambulance eller brandvæsen, og så skal det være let at finde frem til dit hus, når uheldet er ude. Husnummer hvidt kan placeres på alle murer og vægge. Husnummer hvidt måler 70 cm i højden, men bredden er forskellig fra tal til tal. Bag på husnummer hvidt er der beslag. Sammen med husnummer hvidt medfølger plugs og skruer. Det er nemt at opsætte husnummeret. Husnummer hvidt kan hænge på alle murer og vægge både udendørs såvel som indendørs. Indenfor kan det bruges som dekoration på væggen. Det kan f.eks. være et godt blikfang for kunderne i din virksomhed. Husnummer hvidt er skåret i en letlæselig font. Den er både flot, enkel samt let at læse for alle. Husnummer hvidt behøver ikke at være et køb til dit eget hus. Husnummer hvidt kan også være en god gaveidé til personen, der har alt. Det er en gave som alle kan bruge.