Spar penge ved hjælp af splitleasing

Hvis du bor i, eller omkring, København, og bruger megen tid på arbejdsrelateret kørsel, så kan splitleasing være en rigtig god idé for dig. På den måde kan du bruge din firmabil til at køre privat, og splitte omkostningerne baseret på hvor meget du kører privat eller for dit arbejde. Jo mere du kører for dit arbejde, desto mindre skal du betale ud af din egen pengepung. Omvendt skal du betale mere, hvis du bruger din firmabil til at køre privat, end for virksomheden. Ydermere, så slipper du for at skulle betale skat, når du kører rundt i en firmabil.

 

Og da København er en travl by, kan det nemt betale sig ikke at have en personlig privatbil, men i stedet gøre brug af din arbejdsplads bil, da du dermed på ingen måder vil have de samme omkostninger. Små ærinder rundt omkring i byen, er ikke nødvendigvis værd at købe en bil for, og med splitleasing kan du spare en hel del penge, som du til gengæld kan bruge på alt muligt andet.

Det kan sagtens betale sig

Selvom splitleasing er en rigtig god idé, så kan det måske være en smule uoverskueligt at få det hele op og køre. Men heldigvis så er Leasing Experten klar til at hjælpe dig. De kender hele systemet, og med deres hjælp kan du få en splitleasing op og køre på ingen tid. De ved lige præcist hvad der skal gøres, og det sikrer dig, at der ikke ender med at være nogle problemer, som man ellers kan havne i, hvis ikke man kender proceduren ordentligt. På deres hjemmeside: http://leasingexperten.dk/splitleasing/ kan du læse meget mere om hvordan hele processen foregår, og hvad der skal til for at det kan lade sig gøre. For eksempel, så skal der være styre på kilometerregnskabet, og her er Leasing Experten også klar til at hjælpe dig. I sidste ende har du muligheden for at spare mange penge, samtidig med at du stadig har lige så meget bevægelsesfrihed, som du altid har haft. Det er ikke kun til gavn for dig, det er også til gavn for din arbejdsplads.