Spar penge med et Samsung Galaxy S8 panserglas

Telefoner bliver dyrere og dyrere. Det er ved at være lidt af et faktum. Det er ikke noget, jeg som sådan har så meget imod, for man kan vel også sige, at telefonerne virkelig også bare giver os flere og flere features. Men en ting som altid vil være konstant er menneskets evne til, at begå fejltagelser. Man siger, at det er derfor der er viskelædere på blyanter, men der er ikke noget viskelæder på min Samsung Galaxy S8, og det er ikke så godt, for hvis jeg taber den, er der meget høj risiko for, at den kommer til at lide en skade som kræver en reparation. Reparationer er hamrende dyre, og det er aldrig sjovt at skulle punge ud for sådan noget, når man lige så godt bare kunne have investeret i et panserglas der beskyttede telefonen.

Hvorfor det er vigtigt

Men hvorfor er det så vigtigt at have et panserglas på sin Samsung Galaxy S8 spørger du? Det er et rigtig godt spørgsmål, og et som jeg gerne vil besvare med en lille anekdote. Ser du, jeg har en god ven som hedder Benjamin. Benjamin er en hamrende fin fyr, men han er ikke alt for god med penge. Han køber lidt for mange ting som han ikke rigtig tænker over. Han er ikke ved at gå konkurs, og har altid penge i lommen, men man kan ikke benægte at han køber måske lidt for mange overflødige ting. Anyway, Benjamin vælger så, at købe sig en fin ny Samsung Galaxy S8 en dag. Det hele går hamrende godt, han er glad for telefonen og bruger den hver dag, men en dag sker det utænkelige altså. Benjamin kommer til, at tabe sin nye Samsung Galaxy S8, og den lander lige på hjørnet.

Til dem af jer, som ikke ved det, så er Samsung Galaxy S8 ikke ligefrem en telefon, som er bygget til at tage slag. Den har nemlig ingen ramme på sin skærm, og selvom den lander på siden, så bliver en del af skærmen altså stadig ramt i kollisionen. Benjamins telefon ramte med sit hjørne, så med enhver anden telefon der er lidt ældre (eventuelt en iPhone 6 og nedad), så havde det været i orden. Men Benjamin havde købt en Samsung Galaxy S8, og det betød altså, at telefonen skulle repareres, for skærmen var godt hugget ind i. Så Benjamin overvejer hvilke muligheder han har. Men så slår det ham: Der er ingen uofficielle reparatører af Samsung Galaxy S8 skærme. Dette er fordi at skærmens form er lidt anderledes, så der er ingen som egentlig kan levere den service. Så han tager naturligvis til en officiel reparatør. Hvad er prisen? 3000 kroner. Det er næsten halvdelen af hvad han gav for telefonen.

Undgå hele problemet

Men der er altså måder at undgå dette på. Hvis Benjamin havde været lidt skarpere og brugt nogle af sine mange penge på en Samsung Galaxy S8 panserglas som beskytter telefonen, havde han altså ikke været i denne situation. Det er ikke særlig klogt ikke at beskytte sin telefon, specielt når vi går en verden i møde, som i højere og højere grad går fra rektangulære skærme som nemt kan erstattes, til lidt sære skærme, som er formet på specielle måder. Det er tydeligt, at producenterne ikke vil gøre noget ved det. Og du kan jo altid vælge at købe en forsikring, men det er altså bare billigere at købe et godt panserglas som vil beskytte din telefon bedre, end den nogensinde ville kunne beskytte sig selv uden. Jeg mener at alle burde eje dette.